Fárasztó nap, és még tanulás, nyelviskola Budapesten

Ma igen csak sok volt a teendő. Még a gyerekeket is befogtam, hogy segítsenek az udvaron, hiszen annyi minden maradt el, és nem győztem egyedül.

Teendők a kertben

Annyi dolog volt, hogy felsorolni is nehéz lenne. A rózsát meg kellett metszeni, már nagyon el volt hanyagolva. A fák levelei elkezdtek lehullani, és azt sem szeretem, ha össze gyűlik, mert nem túl jó.

tulip-123794_640Még tavasszal kitaláltam, hogy egy részt még fel akarok majd kapálni, és oda is ültetni fogok. A ház előtti rész is igen sivár volt, oda is vettem
virágokat, és ki szerettem volna ültetni már. Persze azért az sem két perc, hogy felkapáljam a kert egy részét. Vettem két zacskó tulipánt, amiben van talán csomagonként 4-5 darab hagyma. Nárciszt is vettem ezt is nagyon szeretem.

Persze nem csak a kert van

Elég sok tanulni valóm van még a kert mellett. Munka mellett még ez a nyelviskola Budapesten is, ahova járok, és tanulni is kell.

A kerti munka igen csak elhúzódott oda kint, így csak 5  után tudtam nekiállni tanulni egy keveset. Hét az agyam sem fogott igazán, teljesen kiszívott a nap, és a levegő.

De olyan csodás nap volt ma, kár lett volna bent ülni, és kihagyni, és végre a növények is a helyükön vannak, és a kert is rendben van.

Sok teendővel jár, ha az embernek kertje van, de semmi pénzért nem cserélném el. Igaz, néha mérgelődöm, hogy megint ez van, vagy az, füvet vágni, metszeni, de amikor tavasszal szép sorban minden virágba borul, az a legszebb látvány számomra.