Két kislány és a tönkrement mikró esete

Gyereket nevelni nehéz. Na, jó, lehet, hogy ez a kezdés nagyon irodalmira sikerült, de ez az igazság. De igazából élvezem. A legjobb dolog az anyaságban, hogy gyakran én is újra gyereknek érezhetem magam. A gyerekeimnek hála nem tudunk belesüppedni az unalmas, és gondterhelt “felnőtt világba”, mindig kirángatnak onnan valahogyan. Leginkább valami játékkal, de van, amikor komoly károkat tudnak okozni. Persze, igazán nem tudok rájuk haragudni, sőt, talán kicsit büszke is vagyok arra, hogy kíváncsiak, szeretnék megismerni a világot és minél többet megtapasztalni belőle, de arra még inkább, hogy ha hibát követnek el – mindig -, akkor abból tanulnak, és nem követik el újra. Legalábbis még nem fordult elő, ne kiabáljuk el.

Legutóbb a mikrohullámú sütőt sikerült tönkre vágniuk. Kivételesen nem valami rosszalkodással, de elmesélem: az aranyozott szélű tányért betették a mikróba. Hát, ki is vágta az egészet. Úgyhogy, ez azt jelentette, hogy eljött a mikrohullámú sütő vásárlás lehetősége. Igen lehetősége, mert le akartam cserélni már ezer éve. Egy jó barátom ajánlotta a BestMarkt-ot, ő onnan vett mosógépet, de látta, hogy vannak mikrohullámú sütők is.

Én is felkerestem, és hát, igen, nagyon nagy választék volt, úgyhogy kicsit meg is ijedtem, hogy a mikrohullámú sütő vásárlás nehezebb lesz, mint gondoltam, de aztán észrevettem, hogy vannak szűrők bal oldalt, és igazából minden szempont szerint lehet szűrni.

Például márka szerint: ez nekem annyira nagyon nem fontos, de azért bejelöltem párat. Meg lehet adni egy ársávot is, és az azon kívül eső termékeket is nem is fogja mutatni nekünk az oldal. Ezt kihagytam, mert inkább beállítottam, hogy a szűrési feltételeknek megfelelően kiadott mikrókat ár szerint rendezze csökkenő sorrendbe, tehát ugye a legdrágábbakat rakja előre és a legolcsóbbakat hátulra.

Aminek nagyon megörültem, hogy külön ki lehetett jelölni, hogy az érintőképernyős mikrókat mutassa csak az oldal. A teljesítményt is meg lehet adni, de én ehhez nem értek sajnos, a férjem igen, de őt nem szeretem belevonni az ilyen dolgokba, mármint, a konyhai eszközök vásárlásába.

Miután beállítottam mindent, letekertem az oldal aljára (nem tudom, miért), akkor vettem észre, hogy bizony néhány fontos infó van leírva a mikrohullámú sütő vásárláshoz. Nekem legalábbis segítették a választást végül: szó esik itt a teljesítményről, és például a funkcióról is.

Végül egyébként egy olyan mikrót választottam, aminek grill funkciója is van, hát biztos, ami biztos, egyszer talán szükség lesz rá.

Szóval, amint kiválasztottuk a két rosszcsont kislányokkal a mikrót, ami nekik is tetszett, megrendelés előtt megígértettem velük, hogy ebbe nem tesznek bele “színes” tányért. Okosak, így megígérték. Cserébe ők rakhatták be a virtuális BestMarkt kosárba a mikrót. Előreutalással fizettem, de akinek szimpatikusabb, az tud utánvéttel is fizetni. Minden gördülékenyen ment.

A GLS két napon belül ki is hozta nekem a mikrót, aminek borzasztóan örültem, mert egyrészt csodaszép volt, másrészt olyan gyorsan megérkezett, hogy még időm sem volt elrendezni a régit.

mikrohullámú sütő vásárlás

Kérdezte a szomszédom, hogy nem aggódom-e, hogy interneten rendeltem, mi van, ha valami baja lesz. Elmondtam neki, hogy a BestMarkt-nak van egy üzlete, ahol működik egy szerviz is. Ha a náluk vásárolt termékkel bármi gondom lenne, csak szépen fogom, és beviszem hozzájuk. Persze, kell a garancialevél, meg a számla, és nem verhetek rá kalapáccsal kettőt, hogy jaj behorpadt. Szóval, nem, nem aggódtam emiatt. Már csak azért sem, mert a barátom, aki ajánlotta a webshopot, már többször vásárolt innen, és soha, semmit nem kellett visszavinnie a szervizbe.

Úgyhogy lényegében a mikrohullámú sütő vásárlás sokkal jobban sikerült, mint gondoltam, a gyorsaságról nem is beszélve. Már várom, hogy mikor teszik tönkre a lányok a mosógépet, mert abból is újat kéne venni. De legalább már tudni fogom egyből, hogy a BestMark-tól kell rendelnem azt is.