Nyár, nyári szünet, végtelen medencében való pancsolás

Az anyák többsége már tavasszal elkezdi tervezni és szervezni, hogy a nyári szünetben kinél, hol, melyik táborban és foglalkozásokon lesznek a gyerekei, hogy hasznosan tudják eltölteni a nyári szabadságukat. Nem csak kikapcsolódásból álljon a nyaruk, de többek legyenek és új élményekkel is gazdagodjanak, mindamellett, hogy kellő időt tudnak a családdal tölteni. A nagyszülők ilyenkor jelentős részt vállalnak a felvigyázásban, de nagyon fontos minden évben számunkra, hogy szűk családi körben is együtt tudjunk lenni, akár otthon, akár egy külföldi utazás során.

A nagyszülőknél a lányok a falusi élet minden mozzanatába bele tudnak kóstolni, állatokkal megismerkedni az ellátásukban segédkezni, megtanulják minden egyes ottlétnél, hogy a gondoskodás milyen fontos és azt az állatok mennyire meghálálják.
Amikor pedig velük szülőkkel vannak, a móka és kacsagás kerül előtérbe a nyár folyamán, így is kompenzálva az egész éves hajtást, ami az iskolával és a különórákkal jár.

Ilyenkor az önfeled játszás és nevetésé lesz a főszerep, jó időben ez senkinek nem esik nehezére. Nyár folyamán a kis barátnők is sokszor vannak nálunk, lányaink nagy örömére, ilyenkor javarészt a medencében és a medence partján tölti az idejüket. Amíg jó idő van, ők hableányok és szinte ki sem lehet őket szedni a medencéből, imádnak úszni és ennek mi nagyon örülünk, hogy ennyire aktívak, mozgás gazdag életet folytatnak, ennek minden lehetőségét igyekszünk megteremteni.
Ilyenkor férjemmel mindig elismerően nézünk egymásra, hogy milyen jó ötlet volt, hogy megépítettük a medencét, igazi közösségformáló ereje lett nem csak a család számára, de lányok és a mi baráti körünk részére is.

Ezek az összejövetelek, medencés bulik nem jöhettek volna létre a medence kiépítés nélkül. Egy vállalkozót fogadtunk a megépítésére, de a medence szivattyúját én magam szereztem be. Fontosnak tartottam, hogy én keressem meg a legideálisabb készüléket. A medence szivattyú egy nagyon fontos, ha nem a legfontosabb készülék a medencetulajdonosok számára. Ezért is kezdtem az interneten egy kisebbfajta kutatásba, mivel szerettem volna ár –  érték arányosan a legjobb terméket kifogni, és így utólag visszagondolva, ez az alap elvárásom teljesült is.

Hol is találtam rá a remek lehetőségre, amivel éltem is.

Az internet segítségével találtam egy kiváló céget, akik mindenféle szivattyúk forgalmazásával foglalkoznak, tehát medence szivattyút is lehet náluk találni. Rengetek fajta szivattyú megtalálható az oldalukon, a tárházuk szinte kifogyhatatlan, mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Nagy segítségre vannak a vásárlóik számra az oldal kialakításával, miszerint minden egyes termékükhöz tartozik egy szemléltető fénykép, a megvásárolni kívánt termékről, meg egy rövidebb leírás, és még egyet kattintva egy hosszabb, minden paramétert ismertető termékajánlás.

Ezzel is segítvén a vásárlást, megkönnyítve a jártas és kevésbé jártas vevőik dolgát, mivel ezen szivattyú paramétereket össze tudják hasonlítani, ezáltal a vásárlók igényének és pénztárcájának legmegfelelőbb terméket tudja megvásárolni.
Én is így jártam el, nekem is nagy segítségre volt, hogy a termékekről leírást találtam, és napokig hasonlítottam, egyiket a másikhoz, míg dönteni tudtam, melyik medence szivattyút is rendelem meg.

Legmegfelelőbbet választottam.

Olyan medence szivattyút kerestem, ami keringtet és némi szűrő berendezése is van, sok egyéb alkatrészekkel is rendelkezik, melyet nem kell külön megvásárolni hanem magában a csomagban megtalálható.

Így esett a választásom egy önfelszívó medence szivattyúra melyben beépített szűrő van. A motorja szigetelt, így nincs arra sem lehetősége, hogy esetlegesen vízzel érintkezzen. És fontos kritériumomnak is megfelel, miszerint tartós, mivel nem tud korrodálni a rozsdamentes acél szerkezete miatt. Olyan terméket szerettem volna, melyet nem egy két évre vásárolok meg, hanem legalább 10 évet is kibír folyamatos használat mellett.
Szállítani tud maximum 60 fokos vizet, ennél magasabb hőfokot nem is érünk el a medencénkben sőt, illetve külső hőmérsékletet +40 fokig bírja.

Teljesült az a kívánalmam is, hogy az árban benne legyen foglaltatva a szivattyúhoz tartozó egyéb alkatrészek is. Ezek mind – mind megtalálhatóak voltak a csomagban, természetesen a szivattyúház mellett, járókerék, szűrőfedél, szűrőkosár, tengelytömítés. Mindegyik kiváló minőségben készült, remek anyagok felhasználásával, koracél és kerámia, üvegszál erősítéssel.

Az egyéb paraméterei is kifogástalanok voltak, mellyel teljesen megnyert.

A teljesítménye 110 Watt, feszültsége 400 Volt, a víz szállítási sebessége is rendkívül imponáló volt, amely nyomással dolgozik, – 2.5 bar is megnyerő volt számomra. Ami még nagyon fontos volt, hogy a szűrő tevékenységet is ellássa, ennek a kritériumnak is megfelel, nem kívántunk időt fordítani arra, hogy minden csobbanás előtt a faleveleket kiszedegetjük a medencéből, ezért volt fontos ezen tulajdonsága is a szivattyúnak.

Telefonos segítség igénybe vétele.

Mivel szinte szakavatatlan voltam a medence szivattyúk terén, még nagyfokú online tájékozódásom után is, ezért a cég telefonos ügyfél-szolgálatát kerestem meg, hogy választásomban erősítsenek meg.

Egy kedves női hang vette fel a telefont és a vonal másik végén, már készségesen és türelemmel hallgatta meg az összes felmerülő kérdésemet. Minden kérdésre nagyon szakszerűen és pontosan válaszolt, még inkább megerősítve azon gondolatomat, hogy az általam kiválasztott készülék lesz számunkra a legjobb.

Minden felvilágosítást megkaptam a cég alkalmazottjától, ami nagyban segítette a döntésemet. Minden szavával a vásárló, -jelen esetben az én- érdekemet tartotta szem előtt, amint elmondta, ez is az üzletpolitikájuk, hogy minél több elégedett vevőjük legyen.

A telefonbeszélgetést követően, meg is rendeltem a terméket. Az online rendelés nagyon egyszerűen ment, nagyon jól kezelhető a cég online rendelési felülete, csak szimplán belekerül a kosárba, ugyan úgy mint bármely online rendelésnél.

A rendelés leadás végén öröm ért.

Miután a rendelés végéhez érkeztem, megláttam, hogy a kiszállítás- mert így kértem a terméket-, ez számunkra sokkal egyszerűbb volt, nem kellett személyesen a cég boltjába bemenni, időt spórolva magunknak, szóval a szállítási költség ingyenes volt.

Ennek nagyon megörültem, utána olvastam, hogy a cég egy bizonyos összeghatár felett biztosítja, mint egy ajándékként a termékek ingyenes kiszállítását is, nem volt ez másképpen a mi medence szivattyúnknál sem, mivel az értéke meghaladta a cég által támasztott értékhatárt, ezért ingyenes házhoz szállítással kaptuk meg a terméket.

Minőségi garanciát vállal minden termékére ez a remek cég, mivel jelenen esetben a mi szivattyúnkra 2 év garancia van. Ez mindenképpen biztosíték, hogy a jó minőségű terméket vételez az ember, egy megbízható cégtől.

Szállítás és beüzemelés.

A szivattyúnk házhoz szállítása zökkenőmentesen zajlott, minden kiszállítási fázisról értesítést kaptunk, és pontosan meg is érkezett hozzánk.

Beüzemelése után, a várt kimagasló teljesítményt hozta és remekül működik azóta is, mindenki – gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére, a medence mindig tiszta. Minden évszakban hangos ricsajjal teli medencében kiválóan működik.

Csak ajánlani tudjuk a céget és a termékeiket.