Szánkózás közben férjem ki találta klímát fog venni.

Leesett az első hó a lányok már alig várták, hogy közösen családilag szánkózni mehessünk a közeli dombra, ahova minden télen ellátogatunk, mivel innen a legjobb lecsúszni. Végtelen nevetések és legurulások közepette élvezték most is a ropogós, friss havat. Ilyenkor mi is férjemmel egészen megfeledkezünk a mindennapi teendőkről, újra gyerekek tudunk lenni a kislányainkkal együtt. Mi is lecsúszunk velük közösen a szánkón, húzzuk és csúszkálunk velük közösen, kiélvezvén a szép hófedte tájat is.
Férjem természetesen teljesen azért még sem tud kikapcsolni, az állandó agyalás és gondolkodás itt sem hagyta nyugodni, és ekkor a semmiből megszólalt, hogy ő a kis raktár helyiségünkbe klímát fog felszereltetni, ami nem csak hűteni, de fűteni is tud. Értetlenül álltam előtte, hogy ez most hogy jött, de elfogadtam és támogatom benne. Ahogy hazaértünk a szánkózásból rögvest keresni is kezdtünk egy klíma forgalmazó céget.


Szerencsénkre nagyon hamar találtunk is egyet, amely rendkívül megbízhatónak tűnt már az első pillantásra is. Mivel rendkívül sok terméket árusít, a termékpalettájuk szinte végtelen, és nem csak lakossági klímákat forgalmaz, hanem ipari, irodai használatra is. Nagyon könnyen kiigazodtunk az oldalukon, remek technikát alkalmaz a cég, hogy a vásárlóikat segítse a termékek közötti eligazodásban és a könnyebb, gyorsabb választásban. Ezt pedig azzal érik el, hogy minden termékhez termékleírást mellékelnek és fényképpel ellátva lehet megnézni a klíma készülékeket. Férjem minden kategóriát végig nézett, nagyon meg volt elégedve a termékkínálattal.
Számunkra a legmegfelelőbb egy kazettás split klíma, legalábbis nagyon reméljük, hogy ez is be fog igazolódni.

Kazettás split klíma egy olyan ipari klíma melyet arra találtak ki, hogy nagyon teljesítményének köszönhetően nagyon tereket tud kifűteni, illetve lehűteni. Azért kazettás mert a nagyobb raktárépületek mennyezete kazettákból áll, ezen kazettákat kiszedve -egyet vagy többet-, azok helyére lehet beszerelni a klímaberendezést. Ezzel hasznos teret lehet megtakarítani a raktárhelyiségekben. Ugyan úgy működik egyébként, mint egy lakossági klíma, van egy külső, illetve belső egységes, mely külső egység – 20 Celsius fokig képes üzemelni. Szuper megoldás minden kisebb, illetve nagyon raktárhelyiség és iroda kifűtésére, illetve lehűtésére.

Férjem tetszését teljes mértékben elnyerte, ezért meg is rendelte a készüléket. Rövid idő elteltével hívták is telefonon, időpont egyeztetés céljából. Mivel ez a remek cég nem csak a lakossági, de az ipari klímák beszerelését is vállalja, de hogyan is, a feltüntetett árakban nem csak maga készülék foglaltatik, hanem a beszerelés ára is. Kazettás split klíma árában tehát nem csak a klímaberendezés tartozik, hanem a felszerelés is. Remek megoldás ez cégtől, hogy megkímélt bennünket, attól, hogy plusz energiát fordítsak arra, hogy férjem számára, vagyis a klíma számára egy szerelőt keressek, aki a szállítás időpontjában rá is ér és még az nap tud is kezdni szerelés tekintetében. Egyszerűbb és gyorsabb megoldás ez, hogy a klímát forgalmazó cég biztosítja a szerelőket. Ennek nagyon örültem és a férjem is.

Szerelők pontosan, a megbeszélt időpontban meg is érkeztek, nem volt késés vagy időpont áthelyezés, nagyon megbízhatóak, kiszámíthatóan megérkeztek és rögvest munkába is álltak. Látszott rajtuk, hogy összeszokott nagyon profi társasággal állunk szemben, akik értik a dolgokat és minden szakmaiságot bevetnek munkájuk során. Nagyon örültünk annak, hogy rábukkantunk erre a remek cégre, mely kiváló minőségű klímákat forgalmaz és remek szakembereket foglalkoztat, akik precízen végzik munkájukat. Mindezek mellett, hogy a szerelési díjat a készülék ára magában foglalja még plusz az hogy 3 plusz 2 év garanciát biztosít a cég a termékeikre. Ez még inkább azt bizonyítja, hogy nagyon megbízhatóak, ha esetlegesen valami meghibásodna a készülékben lesz kihez fordulnunk.
Mi nagyon meg vagyunk elégedve a céggel és a szerelőkkel is, azóta is nagyon szívesen használjuk a készüléket, minden meghibásodás nélkül működik, mindig lehet rá számítani. Amint tehetjük, barátok és üzletpartnereink részére is csak ajánlani tudjuk, a klímát forgalmazó céget. Mindenkinek szüksége lehet egy megbízható klímásra, mi pedig megtaláltuk számukra.