Zsófi és Anna ajándéka

Szerettem volna Zsófit és Annát meglepni valami kis kedvességgel. Sokáig töprengtem, hogy mit tudnék nekik ajándékozni úgy, hogy titokban is maradjon. Hogy hasznos, de szép és kedves ajándék is legyen. Ezzel az ajándékkal szerettem volna éreztetni velük, hogy mennyire hálás vagyok az ő létezésükért.

Arra jutottam, hogy egy vicces pólóval lepem meg őket. Külön-külön mindketten kapnak egyet. Anna kedvenc színe a világoskék, így ilyen színű pólót szerettem volna. Ha esetleg nem elérhető, akkor valamilyen másik kék szín is tökéletes lesz. Zsófi kedvenc színe pedig a rózsaszín, így ez a szín lenne az ideális választás.

Édesanyám ajánlotta a lolmarkt.hu nevű oldalt, így innen rendeltem meg az áhított pólókat. Zsófinak (mert annyira szereti a cicákat) egy kedves kis macskás pólót választottam rózsaszínben. A felirat pedig a következő a pólón: “Macskás szív, macskás lélek, macskás leszek amíg élek”. Szerintem tökéletes választás számára.

Anna kedvenc filmje a Star Wars, minden jöhet, ami hozzá kapcsolódik. Az összes részt látta és igencsak odavan értük; mondhatjuk, hogy fanatikus rajongó. Ezért számára egy Star Wars-os pólót választottam, ami azt hirdeti, hogy a Tatooine-on volt nyári táborban. Végül türkizkék színű póló mellett döntöttem, nagyon szép kék árnyalat.

A lolmarkt.hu nevű cégnél a kiszállítás mindössze pár nap. Így nagyon hamar meglephettem a lányokat ezekkel a pólókkal. Lehetőség van arra is, hogy személyesen készíttettessük el a pólókat, az országban több helyen is van üzletük. Én a kényelem miatt döntöttem a kiszállítás mellett.

A pólók nagyon jó minőségű pamutból készülnek, így nem fogják irritálni az ő érzékeny bőrüket sem. A mosásuk sem túl trükkös: kímélő programmal, 30 fokon, kifordítva kell mosnunk őket.

Mind a két lánynak S-es méretű pólót rendeltem, de azért kicsit gondban voltam a méretekkel. Az oldalon lévő mérettáblázat segíthetett volna, ha tudom a kért centimétereket, de azokat sem tudtam. Szerencsére a lolmarkt.hu-nak van az a nagyon hiánypótló szolgáltatása, hogy egy csekély pénzösszeg ellenében, a megrendelt pólót (hibás méret esetén) ki tudják cserélni egy már jó méretűre, így én is megnyugodhattam.

Most már csak be kell csomagolnom nekik a meglepetésüket.