Az angol tanulás nem fontos minden szakmához

Egyre inkább az látszik, hogy az angol tanulás lassan már elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy boldoguljunk az életben. Az angol a világon az egyik olyan nyelv, amit a legtöbben beszélnek, ezért ha ezt a nyelvet tudod, akkor szinte bárhol meg tudod értetni magadat. Ha nem csak az szülőföldeden szeretnél élni egész életedben, vagy nem szeretnél utazni külföldre, akkor simán meg lehet lenni enélkül is. Azonban, nagyon sok olyan munka is van már, amihez elengedhetetlen a nyelvtudás. Láttam már olyan álláshirdetést, ahol nem kértek magas végzettséget, csak magas nyelvtudást. Ebből is látszik, hogy mennyire fontos az angol.

Iskolás koromban nagyon nem szerettem az angolt, sokkal inkább németes voltam. De idővel be kellett látnom, hogy az angol elengedhetetlen lesz az életemben. Ezért habár nem szerettem, elkezdtem szorgalmasabban tanulni. Nem mondom, hogy ma már anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet, de magabiztosan tudom használni, és ez nekem pont elég.

Ha valaki nagyon nem szeretné az angolt erőltetni, akkor sincs semmi gond, hiszen még vannak olyan állások, ahová egyáltalán nem kell nyelvtudás. Ilyen pl. az autószerelői szakma is. Pont nemrégiben jártam a Méta Autószervizben, ami Budapesten a 20. kerületben található. Első sorban autó klíma töltés miatt kerestem fel őket. Náluk a szervizelés mindig egy alapos állapotfelméréssel szokott indulni, és ez most sem volt másként. Én ezeknek egyébként örülni szoktam, mert így legalább megbizonyosodhatok arról, hogy minden más rendben van az autómon. Szeretem, ha mindig minden rendben van, ezért ha mégis talál a szerelő valami problémát, akkor azt mindig kérem, hogy szereljék meg.

A Méta Autószerviz csapata nem csak alapos és kiváló munkát végez, de nagy tapasztalattal is rendelkeznek már. Több mint 15 éves tapasztalatuk van, ezért láttak már egyet s mást. Több ezer visszatérő ügyféllel rendelkeznek, ami szintén őket igazolja vissza. Az állandó ügyfélkör szerintem a szakmaiság mellett a jó ár-érték aránynak is köszönhető. Mivel modern technikákkal és eszközökkel dolgoznak, ezért gördülékenyen haladnak a munkával.

Emailen minden folyamatról tájékoztatnak és az ajánlatukat is emailen kell elfogadnod, ezért minden átlátható és megbízható. Nem végeznek el olyan munkát, amit te ne engednél meg.

Az autó klíma töltés is nagyon gyorsan megtörtént az állapotfelmérést követően. Szerencsére más hibát nem találtak, ezért gyorsan végeztünk is. Már 1 éve járok a Méta Autószervizhez, és ez idő alatt szerintem egy rossz tapasztalatom se volt velük. Ez azért már nagy szó.

Ha az oldalon keresztül vagy telefonon időpontot foglalsz hozzájuk, akkor várakozás nélkül fogadnak. Én általában a holnapon keresztül szoktam hozzájuk időpontot kérni, mert ez 0-24 működik. Ezzel ellentétben a telefont csak munkaidőben fogják felvenni. Ha sürgős a helyzet, akkor nyilván megéri telefonálni, de ha ez az éjszaka közepén történik, akkor csak a honlap áll rendelkezésre.

Ami még szintén nagyszerű a Méta Autószervizben, hogy garanciát vállalnak a munkájukra és az alkatrészekre is. Ez utóbbira minimum 6 hónapot. Ez azért már elég jó, nem? Ki ne akarna olyan szerelőhöz menni, aki garanciát vállal. Korábban több helyen is voltam már, mielőtt a metaautoszerviz.hu oldalára bukkantam, ezért nagyon jól tudom, hogy a szerelők nem mindig ilyen rendesek. Ők kivételek a szakmában. Az én szememben legalábbis mindenképpen.

Márkafüggetlen szervizként pedig nem szabják meg, hogy milyen autóval rendelkezhetsz. Lehet bármilyen márkájú autód, ők szívesen megszerelik. Nem fognak elküldeni még a régebbi autó miatt sem, hiszen nem csak hogy márkafüggetlenek, de a régi és az újabb autókat is vállalják. Számukra csak az a fontos, hogy megfelelő minőségű munkát tudjanak végezni. Mivel bíznak magukban, ezért bátran elvállalnak minden autót.

Amennyiben kisteherautóval is rendelkezel és már szerelésre szorul, akkor is keresheted a Méta Autószerviz csapatát. Hiszen nem csak személyautókkal, de kisteher gépjárművekhez is értenek.

Legyen a Te autód is biztos kezekben a Méta Autószerviz csapatánál! Válaszd őket, ha Budapesten keresel autószervizet, ha fontos számodra a minőség, és ha még garanciát is szeretnél kapni az elvégezett munkára! Tőlük csak korrektséget és elégedettséget fogsz kapni. Tégy velük egy próbát. Jelentkezz be hozzájuk még ma, ha szerelőre van szükséged!