Az angoltanárom terhes

Amikor az angoltanáromról kiderült hogy terhes, először megijedtem egy kicsit, mert jó angoltanárt nehéz találni. Vele nagyon meg van a közös hang, úgy érzem igazán eredményesen megy nála a nyelv elsajátítása. Ugyanakkor persze megértem, hogy fiatal, most szeretne családot alapítani stb. És ilyen szempontól viszont örülök annak, hogy végre megtalálja a boldogságot az életében és vele tudok örülni.

Az egyik órán megkérdeztem, persze angolul gyakorlás céljából, hogy mit gondol a dologról, várja-e a babázást, stb. Azt mondta, hogy nagyon várja már, ugyanakkor még vannak megoldandó feladatok a baba érkezéséig. Például babakocsit szeretne venni, de nem tudja még hogy hol lenne érdemes nekikezdeni.

Mondtam, hogy ebben szívesen adok tanácsot, mert nekem nemrég született egy kis tesóm, és a szüleim most vettek egy babakocsit. Ők a babakocsi.hu-n találták meg végül azt amit kerestek, tehát ajánlottam a tanárnőnek hogy nézze meg.

Nagy választékban van ott mindenféle babakocsi, lehet válogatni szín, típus, márka között. Mi olyat vettünk, ami állítható, meg cserélhető az ülésrész. És akkor így a gyerek az anyuka felé is tud nézni, meg menetiránnyal szembe is. Ezt egy kicsit kacifántosan sikerült megfogalmazni angolul, de úgy gondolom, a lényeget sikerült átadnom.

Látta a tanárnő hogy ezen még van mit gyakorolni, szóval tovább kérdezett arról, hogy milyen is a babakocsi amit a babakocsik.hu-ról vettünk. De az is lehet, hogy érdekelte dolog. Elmondtam, hogy nekem nagyon tetszik a színe, meg az ahogy kinéz. És szerintem az a legjobb benne, hogy van hozzá egy csomó táska meg pakoló hely. Így amikor elmegy az ember sétálni a babakocsival, nem kell külön táskát vinni, mert elfér a baba cucca meg a saját dolgainak is van hely.

Jól telt az óra, végül sok új szót tanultam, mint pl.: a mózeskosár vagy az előke. Aztán elbúcsúztunk egy időre, mert amíg babázik, már nem fog tanítani. Felírta a babakocsik.hu címet, hogy majd megnézi ő is. Sok sikert kívántam neki. Remélem, majd ha megszületik a babája, rak fel képet facebookra, hogy én is megnézhessem,milyen aranyos!