Lakásbiztosítás ajánlatok online nézegetéséhez nem is kell feltétlenül angoltudás

Egy kedves barátom kiváló angoltanár, aki az élete jelentős részében mással nem is igen foglalkozik. Nap közben egy iskolában tanít, délután és este pedig a magántanítványait fogadja, tehát elég elfoglalt általában. Pontosan ebből adódik, hogy időnként kicsit szétszórt, dekoncentrált. Időnként olyan is megesik, hogy például a postán angolul kezd el beszélni az alkalmazotthoz, aztán néznek egymásra, mint a halak a szatyorban, és utána már elég kellemetlenül, de magyarul folyik tovább a beszélgetés. Pontosan ebből a szétszórtságból adódik, hogy csomó dolgára nem figyel oda, többek között a biztosításaira sem. Pedig mondtam neki már többször is, hogy lakásbiztosítás ajánlatok online is nézhetőek, nem kell értük elmenni irodába, fiókba, hanem otthon, kényelmesen is intézhetné.

De nem, ő ahhoz túl elfoglalt, nem veszi észre, hogy a lakása félig-meddig a munkahelye is, hiszen a bevétele jelentős részét a korrepetálásból, magántanításból szerzi, ha történik vele valami, akkor gyakorlatilag elvágja magát. Például ha esetleg beázik a lakása és tiszta dohos meg penészes lesz, akkor a gyerekek rögtön abbahagyják a hozzá járást, teszem hozzá, jogosan. De a saját életkörülményei is drasztikusan leromlanak, ha nem képes megjavíttatni valamit ha esetleg beüt a baj. Szóval mondhattam neki, amennyiszer csak akartam, mintha a falnak beszéltem volna.

lakásbiztosítás ajánlatok online

Egyszer aztán meglehetősen zaklatott állapotban hívott fel, és rákérdezett, hogy miket is mondtam neki korábban a biztosítóról, ahol vagyok. Kifaggattam, és mint kiderült, a mellette lévő lakás kegyetlenül beázott a felette lakótól, gyakorlatilag a lakhatatlanság határára került. Ez egy olyan intő példa volt a barátom számára, amire már nagyon régóta szüksége volt. Mondtam neki, hogy képzelje el, ha mondjuk ő jár ilyen szerencsétlenül? Most jöhetne át hozzám aludni, hogy a tanításról már ne is beszéljünk. Mondtam neki, hogy mailben átküldöm neki, amit érdemes átnéznie, hol tud lakásbiztosítás ajánlatok online nézegetésébe kezdeni. Persze mondtam neki, hogy minél hamarabb ejtse szerét, mert az az ázás még simán terjedhet tovább, ha nem most, akkor évek múlva. De mivel öreg házban lakik, így bármikor bármi benne van a pakliban.

Mikor legközelebb beszéltünk mér ő is a Pannonsafe ügyfele volt, és legnagyobb örömömre azt mesélte, hogy mennyire meg van elégedve azzal, amit ajánlottam neki. Nem kell túl sokat fizetnie, cserébe már olyan károk ellen is biztosítva van a lakása, amikre korábban nem is gondolt. Évek óta mondtam neki, hogy a lakásbiztosítás ajánlatok online nézegetése csak jó tehet, de nem hitt nekem. Most majd lesz mit az orra alá dörgölnöm ha megint odázni kezd valami kötelességet. Így legalább valamivel lehet motiválni, hogy ne kapjon több élcelődést a nyakába.