Megvan a tökéletes módszer az angol tanulásra és ebben egy szerviz is a segítségemre volt!

Évek óta kattog bennem, hogy az angolomat fejlesszem. Értem is, beszélem is, de nem az igazi. Mindig akkor blokkolok le, amikor valami nagyon kézenfekvőt kéne mondanom, de nem találom rá a tökéletes szót. Pál barátom viszont megismertetett egy nagyon kis kedves egyszerű és hasznos programmal, amivel utazás közben is tudom gyakorolni az angolt. Csak rátelepítem a telefonomra és már is kezdődhet a tanulás mókás világa könnyen és egyszerűen. Szerencsére a Honor telefonom nagy képernyőjén könnyedén tudom olvasni a szöveget.

Ám amilyen szerencsétlen vagyok, sikerült elejtenem és persze, hogy egy pocsolyába esett. Ha ez még nem lenne elég szerencsétlen egy kő is volt benne, ami betörte a kijelzőjét. Így gazdagabb lettem egy rossz akkumulátorral és egy betört kijelzővel is. Kis falumban viszont nincs mobil szerviz, csak egy srác, aki nagyon szereti bütykölni a telefonokat, hozzá szoktak fordulni, de ő nem foglalkozik honor készülékekkel. Szerencsére volt olyan kedves és adott nekem egy linket, ami a segítségemre lehet.

Alig hittem a szememnek, amikor szembesültem a link tartalmával és az azon talált szolgáltatással. Egy olyan mobil és táblagép szerviz oldala volt, ami futár segítségével hozza-viszi a készülékeket így a károsultnak semmi dolga nincs, csak mielőtt átadja a készülékét a futárnak, ki kell vennie a benne lévő kártyákat. Az oldalon 8-10 nap szerviz időt írnak, ami kifejezetten baráti. Már csak az áraiktól féltem, mert a jó dolgokat mindig túlárazzák… Viszont itt nem ez történt. Kellemes csalódás ért mikor megláttam, hogy majd az akkumulátor és a kijelzőért mennyit kell fizetnem. Ráadásul pozitív, hogy honor készülékekkel is foglalkoznak, mert még hazánkban ez nem túl elterjedt márka. Új telefont biztos nem tudnék venni tehát ez a szolgáltatás tökéletes számomra.

Alig várom, hogy a telefonom ismét használható legyen és folytassam az angol tanulást, mert nagyon hasznosnak találtam azt a programot. Igaz csak egy kicsit volt részem benne a szerencsétlenség előtt, de pár nap kihagyás is sok nyelvtanulás közben. De addig nézek angolul sorozatokat, és majd a nyelvtan részét folytatom, ha visszakapom a készülékem.

Még mindig egy kicsit csodálkozva állok az előtt, hogy találtam egy Honor szervizt, ami költséghatékony és időigényes. Több ehhez hasonló szolgáltatásra lenne szükség az országban, hogy felvegyük a versenyt a világ nagyobb országaival, mert egy jó ötletre lehet jó vállalkozást nyitni és szerint ez az! Remélem hamar híre kel, és sok kütyü mániás lyukas kezű ember fogja igénybe venni őket!