Az angolórán a cégalapítás volt a téma

Úgy látszik, nagyon szerencsés vagyok, mert sikerült kifognom az ország egyik legjobb angol tanfolyamát, amit az egyik legfelkészültebb és legsegítőkészebb tanára vezet.

Ez már egy haladó kurzus, így itt már az elején is elvárta tőlünk az oktató, hogy tisztában legyünk az alapvető nyelvtani szabályokkal, és az is feltétel volt, hogy azért már rendelkezzünk egy megfelelő szókinccsel is. Persze ha valaki nem felelt meg ezeknek a feltételeknek, annak a tanár biztosított egy kezdő szintű tanfolyamot is.

Amit igazán szerettem ebben a tanárban, hogy két különböző akcentusban is beszélt hozzánk: angliai és amerikai. Nekem például mindig az amerikai akcentus volt az érthető, talán a sok tengerentúli film és sorozat miatt, így az angliai kiejtésnek a megértését tekintve bőven volt még hova fejlődnöm. Ennek a tanfolyamnak köszönhetően azonban már az angliai angol megértése sem tűnik már olyan nehéz feladatnak.

Minden órán kiválasztott valakit a tanár, akinek el kellett mondania valami érdekes történetet, ami vele vagy egy ismerősével történt. Az előző órán például az egyik tanuló arról beszélt, hogy milyen gyorsan és egyszerűen tudott céget alapítani. Viszonylag nehéz téma volt az angol nyelv szempontjából, de azért megértettem mindent.

székhelyszolgáltatás budapest

Minden azzal kezdődött, hogy fellátogatott a topcegalapitas.eu weboldalára, ami egy kiváló kiindulási alapnak bizonyult ahhoz, hogy a vállalkozását rövidesen elindíthassa.

Elmesélte, hogy náluk több településen is van lehetőség a szolgáltatásuknak az igénybevételére, őt azonban elsősorban a budapesti székhelyszolgáltatás érdekelte. A másik lehetőség egyébként Újlengyel lett volna, ami más extrákat is nyújt a vállalkozóknak, de az ő szempontjából egy budapesti székhely is tökéletesen megfelelt.

Mikor elmondta, hogy még saját ügyvéd sem kellett a cégégének a megalapításához, alig akartam elhinni. Ez a szolgáltató teljesen ingyen biztosít egy ügyvédet azok számára, akiknek az szükséges. Úgy gondolom, hogy ez az ügyfélközpontúság és segítőkészség egészen egyedülálló, de én legalábbis nagyon ritkán találkozom ilyennel.

Ez a székhelyszolgáltatás budapest városában több olyan elemet is magában hordoz, ami hihetetlen nagy segítséget jelent egy kezdő vállalkozó számára. Ezek közül a legfontosabbak a következők: székhelycím, a hivatalos és nem hivatalos levelek átvétele és azok elektronikus úton történő továbbküldése, a különböző hatóságok fogadása és egy tárgyalóterem biztosítása.

Az előbb felsorolt szolgáltatások hatalmas segítséget jelenthetnek egy kezdő és fiatal vállalkozó számára, de úgy gondolom, hogy a tapasztaltabbak esetében is hatalmas előnyt nyújthatnak.

A cég székhelyének a címe sokkal nagyobb jelentőséggel bírhat, mint azt gondolnánk. Egy jól hangzó, budapesti cím bizony segíthet a vállalkozásunk pozitív megítélésben, ami könnyen jelenthet különbséget a siker és a kudarc között. Ez a székhelyszolgáltató mindjárt két budapesti címet is kínál az ügyfeleinek: az egyik Budán, a másik pedig Pesten található meg. Bármelyiket is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a vállalkozásunk egy igazán nívós címen lesz bejelentve.

Aki már vállalkozott, azt tudja, hogy milyen sok levelet is kell fogadni, melyek érkezhetnek az ügyfelektől vagy a hatóságoktól is. Aki nem figyel oda a céges leveleinek a rendezésére, az könnyen káoszt idézhet elő magának. A székhelyszolgáltatás budapest azonban ezt a terhet is leveszi rólunk, ugyanis a beérkező leveleket egy átlátható módon elraktározza a számunkra, és még be is szkenneli azokat, hogy aztán tovább küldje nekünk az elektronikus postánkra.

Ott van még minden vállalkozó rémálma is: a különböző hatóságokhoz kapcsolódó kényszerintézkedések. Ha valaki nem rendelkezik kellő tapasztalattal és megfelelő ügyvédi kapcsolatokkal, akkor könnyen el tud veszni abban a tekintetben, hogy hogyan is kéne fellépni a hatóságokkal szemben. Ez a szolgáltató minden feltétellel rendelkezik ahhoz, hogy felvegye a megfelelő magatartást ezekben az esetekben, így biztosak lehetünk benne, hogy a vállalkozásunk zavartalanul működhet tovább. A vállalkozónak így elég lesz tényleg csak a fontos dolgokkal foglalkoznia, és a hivatalos teendőket rábízhatja erre a zseniális szolgáltatóra.

Az is egy fontos kérdés, hogy hol tudjuk fogadni az üzleti partnereinket, ha megbeszélésre van szükség. Ebben a tekintetben is nyugodtak lehetünk, mert a szolgáltató biztosít a számunkra egy tárgyalótermet, ami minden feltételnek megfelel.