Az angoltanár király aktatáskája

Biztos sokan vannak közületek is, akik végig csinálták az egyetem rögös útját, és a diploma kézbevételét, csak egy nyelvvizsga gátolja. Ez a legnehezebb része szerintem a diplomaszerzésnek, főleg egy olyan embernek, mint én, aki be van oltva az idegen nyelvek ellen. Nagyon sokat nyűglődés volt, amíg rászántam arra magam, hogy angoltanárhoz járjak, aki felkészít a nyelvvizsgára. Végül nem is magántanárhoz mentem, hanem egy kurzusra, ami biztosra állítja, hogy fel fog készíteni engem a nagy megmérettetésre, azaz a nyelvvizsgára. Veszteni valóm nincs így megpróbáltam.

Kellemes környéken volt a suli, egy hangulatos tanteremben. Tízen voltunk a csoportban, 7 lány és 3 fiú. Az első alkalomra az oktató 10 perces késéssel érkezett. Első látásra nem volt túlságosan szimpatikus ember, az öltözködés és a beszéd stílusa is kifejezetten zavart, de adtam egy esélyt, mert ettől függetlenül még lehet jó tanár. Ami szimpatikus volt benne az csupán az táskája volt. Ahogy elnéztem valódi marhabőr lehetett, selyemszínű és 3 rekeszes. Jó sok dokumentum, mappa belefér, jó kialakítása volt, az illata betöltötte a termet, szóval biztosan minőségi cucc lehetett. Tehát ez a táska kicsit enyhítette az ellenszenvemet a tanár iránt, sőt annyira felkeltette az érdekelődésemet, hogy kíváncsisággal töltött el, hol vásárolhatta.

Megkérdezni nem akartam, mert milyen dolog már még is, hogy egy férfi és másiktól érdeklődik hol vette a táskáját, így ezt akkor ejtettem meg, amikor a kurzuson a divat témakörét érintettük. Amikor rajtam volt a sor, hogy soroljam fel a kedvenc ruhaneműim, megejtettem az aktatáskát is, amire felfigyelt a tanár. Éreztem egyenes úton vagyok, hogy megtudjam a táska származását.

aktatáskaMivel angolul tetem fel a kérdést, angolul kaptam meg a választ is, ezért nem teljesen pontosak az információim. Azt sikerült kivennem, a tanár beszámolójából, hogy az ő valódi bőr aktatáskája a bagbox.hu honlapról került megrendelésre. Nagyon szereti, mert ízléses táska és sokan megdicsérik, ráadásul a funkcióját kifogástalanul betölti. Talán még olyat is mondott, hogy azért arról az oldalról vásárolt, mert a minőségi termékek nagyon jó áron vannak, és nem csak táskákat lehet találni az oldalon, hanem minden egyéb bőrkiegészítőt is és a táska mellé rendelt egy pénztárcát is.  Hamar kiszállították, és minden lépésükről értesítették őt e-mailben, vagy SMS-ben. Valamit mondott a garanciáról is, meg a VIP tagságról, de azt már pontosan nem értettem. Mindegy is, hiszen a lényeg az volt, hogy tudjam, melyik weblapról van szó.

Az aznapi kurzus után, otthon meglátogattam az oldalt, és 10 perc múlva azon kaptam magam, hogy már a kosaram tartalma 3 bőrcsodával van teli. Egy bőr laptoptáska, pénztárca és kalap is volt benne. A kalap is bőr, de azt nem magamnak, hanem ajándékba vettem nagyapámnak! Rendelésem 10.000 forint felett volt, így díjtalan volt a kiszállítás, aminek felettébb örültem! Miután megérkezett a rendelés, már is hasznosítottam a laptoptáskát és a fennmaradó pár kurzusra abba vittem a holmikat. A tanár mosolyogva megdicsérte, milyen jó ízlésem van!

Összegezve, teljes egészében megérte ez a tanfolyam, hiszen jól megtanított beszélni angolul, legalább is ezt veszem észre magamon, és a nyelvvizsgám is sikeres lett! Tehát így már egy bőrtarisznyás diplomás emberré válhattam, amit sose gondoltam, hogy valaha bekövetkezik.

Azóta kifogástalan állapotban van minden termék, amit a bagbox.hu-ról rendeltem, szóval nem hazudtak az oldalon, hogy értékálló árucikkeik vannak! Ajánlom is mindenkinek a boltot, ha tehetem, mert egy jó vásárt, mindig öröm megejteni!