Pénztárca vásárlása nyelvtanulási céllal

Az a helyzet, hogy szerintem borzasztóan fontos a mai világban az idegen nyelvek minél magasabb szintű ismerete: ahány nyelven tudsz, annyi ember vagy – hiszen annál több területhez, régióhoz kapsz hozzáférést, ami felértékelődik a mai multinacionális világban. Ezekből az egyik legfontosabb az angol, hiszen szinte minden nap találkozunk vele és valamilyen minőségben rá is vagyunk kényszerülve a használatára, ezáltal érdemes minél magasabb, jobban használható szinten is megtanulni.

Ez vett rá arra, hogy bár más nyelveket jól ismerek, beiratkozzam magam is egy angol nyelvtanfolyamra – egy idő után már egészen jól is ment, bár szerintem ez köszönhető a jó tanárnak, a motiváló csoportnak és annak is, hogy volt ismeretem azzal kapcsolatban, hogy hogy is érdemes idegen nyelveket tanulni és a újonnan szerzett ismereteket minél stabilabban rögzíteni. Ez vezetett oda is, hogy a munkahelyemmel egyeztetve elintézzek magamnak egy privát utazást Angliába: úgy gondolom, hogy élesben a legjobb gyakorolni a tanult nyelveket.

Amikor elkezdtem készülődni az útra és fejben különböző listákat összeállítani, rájöttem, hogy nagy szükségem lenne egy új pénztárcára is: külföldön szerettem több helyen tartani a pénzemet és szerettem több pénznemet is tárolni, ezért praktikus volt a két tárca. Így hát el is kezdtem tanakodni, hogy honnan lenne ideális újat szerezni, végül az online rendelés mellett tettem le a voksomat – időhiány miatt -, így találtam rá az https://www.annataska.hu/ webshopra, ahol többek között gyors szállítást is ígértek a megrendelők számára. Ahogy nézelődni kezdtem a honlapon, rá is bukkantam a számomra épp megfelelő – női pénztárca – kategóriára, így azt kezdtem el alaposabban áttanulmányozni és szemrevételezni.

Nagyon sok féle stílusú pénztárcát vonultatott fel az áruház, aminek kifejezetten örültem, mert nem találok mindenhol a kedvemre valót – sőt… -, de erre az áruházra ez nem volt igaz: nem panaszkodom anyagilag, de annyi felesleges pénzem még nekem sincs, amennyit el tudtam volna költeni ott női pénztárcára. És ez csak a női pénztárca volt, a táskákat még meg sem mertem nézni, még a gondolatát is elvetettem – akkor másodállást kellene vállalnom…

No de lényeg a lényegben: buzgón keresgéltem az ideális pénztárcát, mint amikor egy kisgyerek szabadul be a játékboltba. Végül meglett a kiválasztott termék, amelyet pikk-pakk kosárba is raktam és egy regisztráció után meg is rendeltem – merthogy (itt egy hatalmas piros pont a webshopnak) – azt ígérték, megéri regisztrálni, mert a regisztrált felhasználók kedvezményekben részesülhetnek a későbbiekben. Pár nap múlva, ahogy ígérték, meg is érkezett a várva-várt csomagom tökéletes állapotban.

A dobozt kinyitva szerencsére egy szuper minőségű, hibátlan nő pénztárca fogadott és várta, hogy használatba kerüljön: ahogyan reméltem, olyan minőséget képviselt, mint amilyet a márkanév alapján vártam., így pedig még inkább örültem annak, hogy egyrészt megtaláltam az oldalt, másrészt rendeltem tőlük, harmadrészt pedig, hogy regisztráltam is a rendelésemkor. Másnap úgy döntöttem, hogy kipróbáltam, valóban olyan -e a minősége, mint amilyennek látszik, így átpakoltam bele a dolgaimat és használatba vettem – és jelentem, tényleg tökéletes, remek választás volt. Arról nem is beszélve, hogy a munkahelyemen is többen megcsodálták, így mindenkinek el kellett mondanom azt is, hogy honnan rendeltem – és nem kétlem, hogy nemcsak én fogok még tőlük rendelni, hanem a munkahelyemről is lesz még egy pár vásárlójuk a közeljövőben.